Posts

Illegal abuse of UNESCO protected natural heritage - Ohrid lake, ignoring the public's and natural resistance

The best of it

ПРИРОДБА (по трет пат во Концепт 37)

OhridNews.com :: Охриѓани бараат референдум за изградбата на експресниот пат, ски центарот и туристичките зони во НП Галичица!